Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Διακόπηκε η συνεργασία Α.Ε.Καλαμπακίου – Λαζαρίδη Ζ.


-Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Καλαμπακίου ο Ζουμπούλης Λαζαρίδης. Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, όπου και διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό για τη νέα χρονιά. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά και μέσα σε καλό κλίμα, άλλωστε η χρονιά χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Το Καλαμπάκι παρουσίασε ένα νεανικό σύνολο, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και κατάφερε μια αξιοπρεπή πορεία, τερματίζοντας Πρώτο  στη δεύτερη εξάδα κι εξασφαλίζοντας άνετη παραμονή.
-Από τη μεριά του ο Ζουμπούλης Λαζαρίδης έκανε καλή δουλειά, δίνοντας συμμετοχή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και βάζοντας στέρεες βάσεις για το μέλλον στην ομάδα όπου πρόσφερε τα   μέγιστα και αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής τιμώντας  εις  το  έπακρον   την φανέλα του Καλαμπακίου .
-Στις δηλώσεις που έκανε, ο Λαζαρίδης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαν σε όλη τη χρονιά, επισήμανε πως φεύγει ως φίλος από το Καλαμπάκι, προσθέτοντας πως στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούν.
-Ενώ  άμεσα  κινήθηκαν  ομάδες  στο  τοπικό  πρωτάθλημα  για  να  εξασφαλίσουν  την  συνεργασία  του .
http://dramagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: