Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας έθεσε τέρμα στην εγκληματική δραστηριότητα δύο (2) ημεδαπών που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές σε διαμερίσματα!


Εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις διαρρήξεων και τέσσερις (4) απόπειρες σε διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για διακεκριμένες κλοπές.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 51.500 ευρώ περίπου
-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας,
δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις διαρρήξεων και τέσσερις (4) απόπειρες σε διαμερίσματα, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 36 και 35 ετών, για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, έρευνες των παραπάνω αστυνομικών και συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου 2011, εισήλθαν, με την ίδια μεθοδολογία,  σε δεκαοκτώ (18) διαμερίσματα, στη Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Από αυτά αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά-κοσμήματα, συνολικής αξίας 45.500 Ευρώ περίπου και το χρηματικό ποσό των 6.000 Ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε άλλα τέσσερα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
-Σημειώνεται ότι οι δυο ημεδαποί είχαν απασχολήσει ξανά, στο παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις.    
-Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η  δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: