Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική γεωργία και η πορεία προς την νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
   19 /09/2011

-Ο γεωργικός τομέας συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς παραγωγής στη χώρα μας. Οι αγρότες μας καλούνται να προσαρμοστούν στο νέο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργεί το νέο Πολυετές
Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2014 -2020. Για τις δυνατότητες του αγροτικού μας τομέα και τις προτάσεις για την Κοινή Γεωργική Πολιτική της νέας επταετίας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο  Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Παράρτημα Ανατ. Μακεδονίας.
-Η ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική γεωργία και η πορεία προς την νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020» θα διεξαχθεί  την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ε.ε. στις  10.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).
-Η ενίσχυση της εκπαίδευσης και η δημιουργία συνεχούς ροής πληροφορίας στους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα, θα συνδράμει στην οικονομική ανάπτυξη και τη διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στην ύπαιθρο.
-Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ».
-Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια: