Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή

-Συνελήφθησαν την 3-8-2011, στη Δράμα, από αστυνομικούς το Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 40 ετών, για κλοπή.
-Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (3-08-2011), σε καφετέρια του Δοξάτου Δράμας, ο 32χρονος, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 26χρονο ημεδαπό, το κινητό του τηλέφωνο.
-Στη συνέχεια, ο 32χρονος, μετέβη σε κατάστημα της Δράμας και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από την τσάντα 46χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε:
Το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ,
Μία (1) πιστωτική κάρτα 
Δύο (2) κάρτες ανάληψης χρημάτων
Δύο (2) Δελτία αστυνομικής ταυτότητας
-Ακολούθως ο 32χρονος μαζί με τον 40χρονο συνεργό του, προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό, από μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), χρησιμοποιώντας  μία από τις κάρτες ανάληψης χρημάτων που είχαν αφαιρέσει.
-Οι παραπάνω περιπτώσεις κλοπής καταγγέλθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και λίγο αργότερα, αστυνομικοί του Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δράμας εντόπισαν τον 32χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από τους παθόντες και συνελήφθη, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο συνεργό του.
-Το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, βρέθηκε από τους αστυνομικούς, σε σημείο που υπέδειξε ο 32χρονος δράστης και του αποδόθηκε.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: