Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ανάθεση της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου Δοξάτου σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου – Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Καλαμπάκι, 10.01.2024

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ                                                                Αρ. Πρωτ. : 482

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

 Θέμα: Ανάθεση της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου Δοξάτου σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου - Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων.

                                                       ΑΠΟΦΑΣΗ

                                                       Αριθμ. -10-

                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 Έχοντας υπόψη:

1. Την περίπτ. ι’ της παρ.1 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 όπως προστέθηκε με την παρ.3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’), που έχει ως εξής: «ι. Μπορεί να αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου».

2. Τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3463/2006 « Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Α' 114), όπως ισχύει

3. Τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3463/2006 « Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Α' 114), όπως ισχύει.

4. Την υπ’ αριθμ. 29/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Δράμας.

5. Το από 16.12.2023 πρακτικό ορκωμοσίας του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Δοξάτου.

6. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δοξάτου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 5762/τ.Β΄/10.12.2021.

7. Την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου,

                                                    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 Α. Ορίζουμε ως Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Δοξάτου τους εξής: 

1. Το Δημοτικό Σύμβουλο Ζουμπούλογλου Αναστάσιο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα υπηρεσιών εγκατεστημένων στις Δημοτικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπακίου και διαδημοτικής συνεργασίας, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα .

2. Το Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννου Χρήστο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα καθαριότητας των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπακίου, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα. Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 659d67c1cb4d50719805a87f στις 10/01/24 08:45 2

3. Το Δημοτικό Σύμβουλο Καραγιαννίδη Κωνσταντίνο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα δικτύων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα.

4. Τη Δημοτική Σύμβουλο Κρικοπούλου Πατιά Κωνσταντίνα ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα Υγείας, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα.

5. Τη Δημοτική Σύμβουλο Μάλλιου Μιχαηλίδου Μαργαρίτα ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα κυκλικής οικονομίας, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα

6. Το Δημοτικό Σύμβουλο Σαρρημαυρογένη Γεώργιο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα λειτουργίας των λαϊκών αγορών, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για τον εν λόγω τομέα.

Β. Εξουσιοδοτούνται οι προαναφερόμενοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπογραφή με εντολή Δημάρχου, των σχετικών με τα θέματα που τους ανατίθενται, εγγράφων.

Γ. Οι ανωτέρω Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, θα χρησιμοποιούν γραφεία και γραμματειακή υποστήριξη από τις υφιστάμενες δομές υποστήριξης των πολιτικών οργάνων του Δήμου.

Δ. Η παρούσα απόφαση ισχύει έως ανακλήσεώς της με μεταγενέστερη απόφαση.

Ε. Η παρούσα να δημοσιευτεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα & στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Δοξάτου.

                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

                                                   ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Κοινοποίηση:

• Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

• Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Μακεδονίας – Θράκης

Εσωτερική Διανομή:

1. Γραφείο Δημάρχου

2. Γραφείο Αρχείου – Πρωτοκόλλου

3. Δ/νσεις & Αυτοτελή Τμήματα του Δήμου

4. Ιστοσελίδα του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: