Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Συνελήφθη στον Καλαμώνα-Δράμας αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη προχθές (9-7-2023) το απόγευμα έξω από το χωριό Καλαμώνα-Δράμας από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών ενώ ακολούθως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

-Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 9-7-2023 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: