Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Αύριο η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης – το ροζ φεγγάρι και γιατί ονομάζεται έτσι.

 

-Ο ανοιξιάτικος ουρανός προετοιμάζεται να δεχτεί αύριο την πρώτη πανσέληνο της άνοιξης, Σαββάτο 16 Απριλίου.

-Το ροζ φεγγάρι, όπως είναι γνωστό, πήρε το όνομά του από τα ανοιξιάτικα λουλούδια 'φλόγες' που ανθίζουν αυτή την εποχή- τις πρώτες μέρες του Απριλίου και συνήθως πριν το Πάσχα- και μπορεί να μην έχει την τέλεια ροζ απόχρωση όμως είναι πολύ εντυπωσιακό.

-Η υπερπανσέληνος του Απριλίου θα έχει ένα πορτοκαλί χρώμα μετά το σούρουπο και όσο νυχτώνει περισσότερο θα έχει το κλασικό κίτρινο χρώμα, όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι αλλαγές που φέρνει αστρολογικά.

-Το ροζ φεγγάρι σηματοδοτεί μια εποχή αλλαγών και εξέλιξης και σημάνει την τέλεια ευκαιρία για να ξεφορτωθούμε ό,τι μας βαραίνει. Η πανσέληνος του Απριλίου φέρνει μια επιθυμία για το καινούριο, το φρέσκο και την απαλλαγή από όσα δεν μας κάνουν καλό. Η άνοιξη, είναι άλλωστε, η ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα, αφού είναι μια περίοδος που μας εμπνέει να απελευθερώσουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις και να αφήσουμε πίσω μας σχέσεις που δεν έχουν θέση στη "νέα” μας ζωή.

-Η πανσέληνος στους Ζυγούς ζητάει από όλους μας μια ειλικρίνεια για το τι χρειαζόμαστε και μια ανάγκη για συχώρεση που ίσως φέρει κάποιες ανισορροπίες, απαραίτητες για να μπούμε σε μια νέα πιο γενναιόδωρη για τους εαυτούς μας περίοδο.

-Η επόμενη πανσέληνος της άνοιξης θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr/sygxroni-zoi/life-now/138692/panselinos-apriliou-giati-onomazetai-roz-feggari-kai-ti-allages-fernei


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: