Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (4-2-2022) το πρωί, πλησίον του οικισμού Κορύμβου Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε σ το εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες .

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ αι να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

-Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 2-2-2022 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: