Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ την ολοκλήρωση του έργου για δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή σύνδεση (WiFi) σε δημόσιους χώρους του Δήμου Δοξάτου.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Καλαμπάκι, 10/12/2021

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                   ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

 

-Ολοκληρώθηκε στoν Δήμο Δοξάτου το έργο για δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή σύνδεση (WiFi) σε δημόσιους χώρους με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος WIFI4EU.

-Οι δημότες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στην Πλατεία του Αγίου Αθανασίου, στην Πλατεία των Κυργίων, στην Πλατεία της Φτελιάς, στην Πλατεία του Καλαμώνα, στην Πλατεία του Καλαμπακίου και στον αύλειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος στο Δοξάτο.

-Στόχος του Δήμου είναι να επεκταθεί η υπηρεσία αυτή και σε άλλες περιοχές, εφ’ όσον μας το επιτρέψουν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε.

-Η πρωτοβουλία WIFI4EU αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ.

-Για την υλοποίηση του έργου συνεργαστήκαμε με το “Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” (ΕΚΕΤΑ), ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημόσιους τεχνολογικούς και ερευνητικούς φορείς στη χώρα, με υψηλό κύρος, επίπεδο τεχνογνωσίας και σημαντική εξειδίκευση σε υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

 

                                                                                Ο Δήμαρχος

 

                                                                         Θεμιστοκλής Ζεκερίδης

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: