Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ο Δήμος Δοξάτου διακηρύσσει συνοπτικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή αναδόχου εκπόνησής της υπηρεσίας με τίτλο: «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Δοξάτου» Εκτιμώμενης αξίας 32.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24 %) Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης και παραλαβής των προσφορών έχει οριστεί η 6η Αυγούστου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00

 

-Ο Δήμος Δοξάτου διακηρύσσει συνοπτικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή αναδόχου εκπόνησής της υπηρεσίας με τίτλο: «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Δοξάτου», με κριτήριο ανάθεσης της «πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς».

-Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, θα προκύψει μετά από αξιολόγηση των Τεχνικών και Οικονομικών προσφορών των Διαγωνιζομένων, που δεν έχουν αποκλειστεί, όπως ειδικότερα ορίζεται σε σχετικό άρθρο της διακήρυξης.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη του διαγωνισμού (Αναλυτική Διακήρυξη, Περίληψη Προκήρυξης, Τεύχος Τεχνικών δεδομένων, Έντυπο οικονομικής προσφοράς) δωρεάν και σε πλήρη ηλεκτρονική μορφή από στην ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου www.doxato.gr και από το http://www.eprocurement.gov.gr (κωδ. φορέα Δήμου στο ΚΗΜΣΗΣ : 6080)

-Λεπτομέρειες στους παρακάτω συνδέσμους:

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΙV-ΕΝΤΥΠΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-Ι-ΛΗΨΗ-ΕΕΕΣ-σε-μορφή-xlm-μεσω-WINTRANSFER

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΙΙ-ΤΕΥΧΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ-ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΣΥ-69.2021_signed-1

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΙΙΙ-Πίνακες-Α-Β-Δικαιολογητικών-Συμμετοχής

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-Ι-ΕΕΕΣ-ESPD-2

2.-Διακήρυξη-Εκπονησης-Υπηρεσιας-ΣΦΗΟ-Δοξατου_21PROC008953168-1

1.-Περίληψη-Διακηρυξης-ΣΦΗΟ-Δοξατου_68Φ7Ω95-ΜΧΨ-1

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: