Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Στο Μικρό Δέρειο Έβρου συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (29-1-2021) το απόγευμα, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από Aστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με Aστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, οι Aστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες .
-Σημειώνεται ότι ο διακινητής προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των Aστυνομικών, ενώ το όχημά που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
-Επιπλέον, από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή, την 17-1-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
-Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: