Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (30-9-2020) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από   Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Ιμέρου – Γλυφάδας Ροδόπης, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
-Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε στα Παγούρια Ροδόπης, όπου προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
-Άμεσα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό – διακινητή, ενώ κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπίστωσαν ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: