Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου αλλοδαπός ο οποίος εισήλθε παράνομα με φουσκωτή βάρκα από την Τουρκία, επιχείρησε να πουλήσει 806 γραμμάρια ηρωίνης, αλλά ο αγοραστής ήταν Αστυνομικός και συνελήφθη.

-Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνελήφθη χθες (4-9-2020) το μεσημέρι, στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
-Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες σχετικά με τη δράση κυκλώματος που διακινεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, οι Αστυνομικοί σχεδίασαν και υλοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.
-Στο πλαίσιο αυτής ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ηρωίνης, στο οποίο εμφανίσθηκε ο δράστης και πούλησε 806 γραμμάρια ηρωίνης έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ, σε υποψήφιο αγοραστή που προσποιούνταν Αστυνομικός.
-Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Αστυνομικοί εντόπισαν σε παρακείμενο χώρο από το σημείο αγοροπωλησίας μία φουσκωτή βάρκα, την οποία χρησιμοποίησε ο δράστης για να διασχίσει τον ποταμό Έβρο και να εισέλθει από την Τουρκία στην Ελλάδα.
-Συνολικά κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 806 γραμμαρίων, μία φουσκωτή βάρκα και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε του Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: