Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Θεσ/νίκης ένας 36χρονος για καλλιέργεια πάνω από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

-Συνολικά κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν 1.124 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος που έφτανε έως τα 3 μέτρα.
-Επίσης σε σκηνή που είχαν εγκαταστήσει δίπλα από την φυτεία εντοπίστηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβης.
-Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.
-Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (2 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα ένας 36χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα ένας 25χρονος αλλοδαπός και ένας 24χρονος ημεδαπός.
-Ειδικότερα, οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ανακάλυψη της μεγάλης φυτείας, όπου εντοπίστηκαν ο 36χρονος μαζί με τα άλλα 2 άτομα να καλλιεργούν τα δενδρύλλια κάνναβης, έχοντας στήσει ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα ποτίσματος.
-Η φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 1.124 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος που έφταναν έως τα 3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το σύστημα ποτίσματος (μηχανή άντλησης νερού, λάστιχο ποτίσματος), 2 ηλεκτρονικοί μετρητές, διάφορα εργαλεία και φυτοφάρμακα.
-Σε μικρή απόσταση από την φυτεία εντοπίστηκε μία σκηνή που είχαν εγκαταστήσει και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7 κιλών και 50 γραμμαρίων.
-Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: