Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Χωρίς τέλος η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Πέραμο-Καβάλας.


-Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η τραγωδία που προκάλεσε στην οικογένειά του στη Νέα Πέραμο Καβάλας ο 40χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, σκοτώνοντας εν ψυχρώ την 33χρονη σύζυγό του και βάζοντας τέλος στη ζωή του.

-Ο πατέρας της νεκρής κοπέλας δεν άντεξε το χαμό της και υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς.

-Ο άτυχος άνδρας, που είδε την κόρη του να πέφτει νεκρή από το κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο του γαμπρού του και τον ίδιο να αυτοκτονεί αμέσως μετά, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

-Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά κατέληξε, πέντε ώρες μετά την τραγωδία που διέλυσε την οικογένειά του!

-Το πρωτοφανές δράμα έχει αφήσει άφωνους τους κατοίκους της περιοχής, που όλοι γνώριζαν την οικογένεια.

-Ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του και ότι ο 40χρονος ζήλευε αφόρητα τη γυναίκα του, αλλά όλοι πίστευαν ότι για χάρη των παιδιών δεν θα προχωρούσαν σε ακραίες καταστάσεις.

-Όμως, μετά τον τελευταίο έντονο καυγά τους, που έκανε την 33χρονη να πάρει τα παιδιά και να μείνουν για δυο ημέρες στο σπίτι των γονιών της, ο πατέρας έφτασε στο σημείο να εκτελέσει τη μητέρα μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης και του 13χρονου γιου τους και αμέσως να αυτοπυροβοληθεί με το ίδιο όπλο.
 http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: