Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Παρέλαβαν δέμα με ναρκωτικά και συνελήφθησαν.

Τα κατασχεθέντα ναρκωτικά


Κατασχέθηκαν 506,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
-Συνελήφθησαν χθες (28-2-2013) το πρωί και το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο 19χρονοι ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για αποστολή ναρκωτικών.


-Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί, εντόπισαν στη Δράμα, τον ένα 19χρονο να κατέχει δέμα, που μόλις είχε παραλάβει, το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 506,7 γραμμαρίων.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το δέμα το προμηθεύτηκε από κοινού με τον άλλο 19χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα σε χωριό της Δράμας και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε μια (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 1 γραμμαρίου, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης προέκυψε ότι αποστολέας του δέματος είναι ένας 22χρονος ημεδαπός από το Ρέθυμνο Κρήτης.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: