Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας στη μάχη κατά των Ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν πάνω από 8 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
-Συνελήφθησαν χθες (13-11-2012) το πρωί, σε χωριό της Καβάλας και στην Καβάλα αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος, ένας 58χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς επίσης και ένας 24χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ότι ο 58χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.
-Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, χθες (13-11-2012) το πρωί, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία των δύο ημεδαπών, στην Καβάλα, όπου βρέθηκαν, σε δωμάτιο του 24χρονου, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1 γραμμαρίου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 -Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο του 58χρονου, καθώς επίσης και σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί σε χωριό της Καβάλας, στην οποία διαμένει και εργάζεται ο 25χρονος αλλοδαπός,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8.418 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες σε δύο -πλαστικά δοχεία και μια πλαστική σωλήνα
-μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας 
-δύο φυσίγγια των 9 mm
-ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
-Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διακίνησης, κατοχής ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: