Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Έκθεση του Τμήματος Καλών Τεχνών του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου το Σάββατο 5 Μαϊου 8μ.μ. στο Καλαμπάκι!

-O Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου το Σαββάτο 5 Μαϊου 2012 και ώρα 8μ.μ. στα πλαίσια εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Μαϊου 2012 θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος "Καλών Τεχνών" . Η έκθεση στεγάζεται στο χώρο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας Καλαμπακίου και φιλοξενεί έργα ζωγραφικής, χειροποιήτου κοσμήματος και καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Επίσης η έκθεση
θα φιλοξενεί ένα μέρος από το μουσείο παιδικών αναμνήσεων του κ.Βαβάτση Ιωάννη από τη Θεσ/νίκη. Μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να δούνε πολά αντικείμενα της παιδικής μας ανεμελειάς όπως βιβλία, κούκλες, παιχνίδια και άλλα, που χρονολογούνται από το 1806 μέχρι το 1970.
-Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η ζωγράφος κ.Παρασίδου Σοφία και την παρουσίαση του χειροποίητου κοσμήματος επιμελείται η κ.Γκαϊντατζή Σταυρούλα. Για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενείται στο χώρο και έκθεση 7 ερασιτεχνών μαθητών-ζωγράφων στα πλαίσια του 2-ου Σεμιναρίου Φωτογραφίας που διεξήχθηκε τους προηγούμενους πέντε (5) μήνες υπό την διδασκαλία του κ.Αποστολίδη Πρόδρομου.  Την επιμέλεια της έκθεσης από το μουσείο παιδικών αναμνήσεων έχει το τμήμα Βιβλιοθήκης του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: