Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ. ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ


    -Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καλαμπακίου κ. Γεωργιτσόπουλος Χρήστος, που μεταδόθηκαν στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Δράμας της 29ης Απριλίου 2010, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι σωστό ο νέος δήμος που θα προέλθει από τη συνένωση Δοξάτου - Καλαμπακίου να ονομάζεται δήμος Δοξάτου λόγω ιστορικότητας και μαρτυρικότητας.
Είπε ακόμη, πως άλλα site αναφέρουν ως έδρα το Καλαμπάκι και άλλα το Δοξάτο, εννοώντας προφανώς πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα..
Πιστεύει πως η έδρα του δήμου πρέπει να είναι το Καλαμπάκι, αφού διαθέτει σύγχρονο δημαρχιακό κτίριο που είναι στην τελική φάση να ολοκληρωθεί, 3.500 τετραγ. μέτρων.
Από εκεί και πέρα, ο Δήμαρχος Καλαμπακίου είναι ικανοποιημένος από την χωραταξική διάταξη των δήμων του νομού Δράμας, αλλά και με την συνένωση Δοξάτου-Καλαμπακίου, αφού πιστεύει πως πολλά είναι αυτά που ενώνουν τους δύο δήμους..
   -Δυστυχώς από ότι φαίνεται υπερισχύουν τα μέσα των φίλων μας Δοξατιανών από των Καλαμπακιωτών και η έδρα περνάει στα χέρια τους  αναιρώντας την πρωταρχική επιλογή της έδρας  στο Καλαμπάκι. Σ΄αυτήν την περίπτωση που μάλλλον είναι η πιό πιθανή ,καλό θα είναι οι ιθύνοντες να αποφασίσουν σε τι θα χρησιμοποιηθεί το νέο μέγαρο του Καλαμπακίου που έχει ανεγερθεί στη θέση των "Γεωπονικών" και έχει στοιχίσει αρκετά ΕΥΡΩ (χιλιάδες ή εκατομύρια) στους δημότες του Καλαμπακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: