Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων .
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν
Κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ, 1 των 100 Ευρώ και ακατέργαστη κάνναβη 158 γραμμαρίων .
-Εξαρθρώθηκε, χθες (5-12-2011) στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εγκληματική οργάνωση που προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, αποτελούμενη από τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 56, 50, 19 ετών και μια ακόμη συνεργό τους, αγνώστων στοιχείων.
-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, τη Δευτέρα (5-12-2011) το μεσημέρι, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 50 και 19 ετών, τη στιγμή που παραλάμβαναν, από το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Δράμας, ένα (1) φάκελο, το οποίο είχε αποστείλει μια ημεδαπή, αγνώστων στοιχείων κατόπιν συνεννόησης με έναν 56χρονο ημεδαπό και περιείχε δεκαοκτώ (18) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ και ένα (1) των 100 Ευρώ.
-Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, που καθοδηγούνταν από τον 56χρονο, ο οποίος αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση μαζί με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας ερευνώνται, με σκοπό την παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
-Επακολούθησε έρευνα στην οικία του 50χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 158 γραμμαρίων.
-Η σχετική δικογραφία για τον 50χρονο περιλαμβάνει και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
-Κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: