Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

-Συνελήφθησαν χθές 7-7-2011, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας  Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας,  δύο (2) αλλοδαπές για κλοπές πορτοφολιών .
-Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (7-7-2011), στη λαϊκή αγορά της Δράμας, δύο (2) γυναίκες και ένας άνδρας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα και άλλα αντικείμενα από τσάντα άγνωστης γυναίκας. Δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφαλείας Δράμας, που περιπολούσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, δυο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας, μια 28χρονη και μια 34χρονη. Ο τρίτος δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. 
-Ακολούθως, οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, όπου βρέθηκε στην κατοχή τους ένα πορτοφόλι. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από την τσάντα 68χρονης γυναίκας, στη λαϊκή αγορά της Δράμας,. Επίσης προέκυψε ότι, σε βάρος της 28χρονης εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για κλοπή, ενώ για την 34χρονη εκκρεμεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
-Το πορτοφόλι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
-Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
-Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: