Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Ε.Ο.Δράμας-Αμφίπολης συνελήφθη αλλοδαπός για απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση-είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα ενώ είχε εμπλακεί στη Θεσ/νίκη σε τροχαίο υλικών ζημιών με εγκατάλειψη.

 

-Συνελήφθη την 1-9-2023 το μεσημέρι στην Επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.

-Σημειώνεται ότι αρχικά ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

-Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενεπλάκη με το ανωτέρω όχημα σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος. 

-Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Πηγή:https://www.proinos-typos.gr/syllipsi-allodapoy-gia-apeitheia-kai-epikindyni-odigisi-stin-eparchiaki-odo-dramas-amfipolis-eiche-eiselthei-kai-paremene-paranoma-sti-chora/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: