Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγάρι Βουλγάρων έκλεβε ηλικιωμένες που έκαναν αναλήψεις από τράπεζες στην Δράμα.



Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στη Δράμα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, έξι (6) περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα από 30-11-2010 έως 24-7-2012, στην πόλη της Δράμας.

-Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, μιας 33χρονης κι ενός 32χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Ειδικότερα, η δράστιδα μετέβαινε σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Δράμας, όπου εντόπιζε ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες πραγματοποιούσαν αναλήψεις χρημάτων. Στη συνέχεια τις προσέγγιζε είτε μόνη της, είτε με την βοήθεια του 32χρονου, και αφαιρούσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης ή με απλή αφαίρεση, το χρηματικό ποσό της ανάληψης, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

-Αναλυτικότερα, από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι η 33χρονη πραγματοποίησε έξι (6) κλοπές από ηλικιωμένες γυναίκες, στις δύο από τις οποίες συμμετείχε και ο 32χρονος, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.041 ευρώ. Επίσης οι δύο δράστες, αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν από την τσάντα 80χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον έγιναν αντιληπτοί.

-Σημειώνεται ότι η 33χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές σε διάφορες περιοχές της χώρας, για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: