Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αγοραπωλησία βρέφους στην Καβάλα!

-Πούλησαν 2,5 μηνών βρέφος σε γυναίκα Αστυνομικό...
-Οι δράστες είπαν ότι πήραν την απόφαση με βαριά καρδιά, επειδή δεν είχαν χρήματα για να το ζήσουν...
-Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής σε προάστιο της Χρυσούπολης, στον δήμο Νέστου. -Τέσσερις Ρομά, εκ των οποίων και η ανήλικη μητέρα του βρέφους, προσπάθησαν να πουλήσουν το αγγελούδι τους, σε γυναίκα που παρουσιάστηκε ως άτεκνη μητέρα.
-Η γυναίκα όμως ήταν αστυνομικός και έτσι κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, οι ''4'' συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Το βρέφος έχει παραδοθεί προς φύλαξη στην παιδιατρική κλινική Γ.Ν. Καβάλας.
-Ειδικότερα: 
-Στο πλαίσιο της επιχείρησης της Ομάδας και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνελήφθησαν, ένας 71χρονος ημεδαπός και τρεις ημεδαπές ηλικίας 65, 44 και 12 ετών, μέλη της οργάνωσης.
-Στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σχετικά με την δράση ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο ενεργεί κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία, πραγματοποιώντας αγοροπωλησίες βρεφών.
-Στη συνέχεια οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, αστυνομικοί προσποιούμενοι «υποψήφιους» αγοραστές, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Μετά από συνεχείς επαφές, συμφωνήθηκε η αγοροπωλησία βρέφους 2,5 μηνών, αντί του χρηματικό ποσό των 12.500 ευρώ.
-Το απόγευμα της Κυριακής, σε προκαθορισμένο ραντεβού στη Χρυσούπολη Καβάλας, προσήλθαν οι τέσσερις δράστες και αφού παρέλαβαν το συμφωνημένο χρηματικό ποσό - σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα - παρέδωσαν στους υποψήφιους αγοραστές -αστυνομικούς το βρέφος (αγόρι) της 12χρονης κοπέλας.
Με την πραγματοποίηση της αγοροπωλησίας, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.
Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, έγγραφα της γέννησης του βρέφους και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το βρέφος οδηγήθηκε στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για περίθαλψη και φροντίδα.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Πηγή: http://blokoteam.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: