Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ!

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στη Δράμα και στις Σέρρες
-Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στη Δράμα και στις Σέρρες. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, και άλλων δύο (2) αγνώστων συνεργατών του (ενός άντρα και μιας γυναίκας), οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματική οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
-Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης εντόπιζαν μέσα σε τραπεζικά καταστήματα ηλικιωμένους, οι οποίοι έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών, και στη συνέχεια αφαιρούσαν τα πορτοφόλια τους.
Ο 60χρονος δράστης βρισκόταν στο εσωτερικό των τραπεζικών καταστημάτων και εντόπιζε τα θύματα. Στη συνέχεια, με κινητό τηλέφωνο ενημέρωνε τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκονταν έξω από τα καταστήματα των Τραπεζών, προκειμένου να ακολουθήσουν τους ηλικιωμένους και να αφαιρέσουν από αυτούς τα αναληφθέντα χρηματικά ποσά.
-Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, την 02-06-2011, εντοπίστηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Δράμα ο 60χρονος δράστης, προσήχθη ως ύποπτος και αναγνωρίσθηκε από αυτόπτη μάρτυρα προηγούμενης κλοπής.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

-Σύλληψη 48χρονου και 33χρονου στη Δράμα για κατοχή κάνναβης 

 Σύλληψη  δύο  ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

-Συνελήφθησαν την 21-6-2011 και ώρα 23.30΄ στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας,  δύο (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών.

-Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς  ανωτέρω υπηρεσίας κατελήφθη ο ένας εκ των δύο (48χρονος) να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (45,7) γραμμαρίων. Ο δε δεύτερος (33χρονος), μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, εισήλθε σε παρακείμενη οικοδομή και απέρριψε στο πάτωμα μεταξύ δύο ορόφων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους (3,2) γραμμαρίων, η οποία περισυλλέγει.

-Τα ναρκωτικά, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (48,9) γραμμαρίων, κατασχέθηκαν.

-Οι συλληφθέντες  με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: