Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη-Σερρών ο 37-χρονος που εξαφανίστηκε από την Προσοτσάνη-Δράμας στις 3 Απριλίου.


-Τα ίχνη του Βασίλη Μελενικλή  είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου

- Είχε ξεκινήσει για τη Θεσσαλονίκη  με 2.000 ευρώ  για  χειρουργική επέμβαση 

- Η μοιραία στάση στο σπίτι στην Αλιστράτη Σερρών

-Την πιο τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.
-Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τελικά νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για να πληρώσει μία  προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του για το χειρουργείο και έκτοτε σήμανε συναγερμός Silver Alert.

-Το άψυχο σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχωρουν στην εκταφή του πτώματος, ενώ αναμένεται να ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας που διαμένει στο σπίτι. Όπως  έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο  αδέλφια, φίλους του  άντρα, και τη μητέρα τους.

-Το κουβάρι άρχσε να  ξετυλίγεται όταν η ομάδα  της  Αγγελικής Νικολούλη, η οποία  ασχολήθηκε με  την υπόθεση,  έφτασε στο σπίτι  όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα, όταν ένας  οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι είχε  μεταφέρει το παιδί στην Αλιστράτη Σερρών.
-Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του  Alpha, η ομάδα της εκπομπής, που έχει συμβάλλει στη λύση πολλών ανάλογων μυστηρίων στο παρελθόν,  ήρθε  σε επαφή με τα πρόσωπα που  διέμεναν στο  σπίτι, με το ένα να πέφτει σε αντιφάσεις και τους είχε πει ότιο 37χρονος είχε φύγει.

-Η εκταφή του 37χρονου Βασίλη ολοκληρώθηκε  το βράδυ  της Πέμπτης, ενώ τα δύο αδέλφια έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Δράμας, η οποία έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Σύμφωνα  με  τα όσα έχουν γίνει  μέχρι στιγμής γνωστά, οι δύο άντρες, ηλικίας 37 και 40 ετών, φέρονται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με μικροαδικήματα  που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.
-Διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους, η οποία τους συντηρούσε.

Πηγή:https://www.protothema.gr/greece/article/794658/vasilis-meleniklis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: