Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 28χρονος για αρπαγή τσάντας και κλοπή πορτοφολιού με την μέθοδο της απασχόλησης.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία περίπτωση αρπαγής τσάντας και μία περίπτωση κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν την 25-4-2018 και 4-5-2018, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

-Συνελήφθη χθες (4-5-2018) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι:

-Την 25-4-2018 το βράδυ, ο δράστης, με τη χρήση βίας αφαίρεσε την τσάντα 58χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε 200 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

-Την 4-5-2018 το πρωί, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το πορτοφόλι 54χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου, βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα και το πορτοφόλι, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: