Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Συνελήφθη στον Νομό Ροδόπης 26χρονος Πακιστανός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε.αυτ/το έξη (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα

-Συνελήφθη χθες (7-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

-Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο και συνοδηγό τον 28χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Στη συνέχεια, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό στον κόμβο Ιάσμου και λίγο πιο κάτω ακινητοποιήθηκε. Ακολούθως, ο οδηγός μαζί με τον συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο 26χρονος συνελήφθη άμεσα, ενώ ο 28χρονος κατευθύνθηκε σε παρακείμενη δασική έκταση, διαφεύγοντας της σύλληψη.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: