Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν στην Δράμα δύο (2) άνδρες 54 & 49 ετών και μία (1) γυναίκα 47 ετών σε κατάστημα Ίντερνετ-Καφέ για διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

Κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

-Συνελήφθησαν χθες (11-5-2018) το μεσημέρι, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρείς ημεδαποί, ένας 54χρονος, ένας 49χρονος και μία 47χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνέτ - καφέ), όπου εντόπισαν τον 49χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 47χρονη υπάλληλο, να επιτρέπουν στον 54χρονο, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν εγκατεστημένος μέσα στο κατάστημα.

-Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 50χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

-Κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: