Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν σε περιοχές των Σερρών δύο (2) Βούλγαροι 53 & 37 ετών και ένας ημεδαπός 32 ετών για διακίνηση ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με 760 γραμμάρια ηρωίνης που εισήγαγαν από τη Βουλγαρία με σκοπό τη διακίνηση.

-Συνελήφθησαν προχθές (29 Μαΐου 2018) σε περιοχές των Σερρών, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης.

-Πρόκειται για δύο υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 53 και 37 ετών, καθώς και 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα σε στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένες, 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

-Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι ο 37χρονος παρέλαβε νωρίτερα τις συσκευασίες ηρωίνης στη Βουλγαρία από τον 53χρονο ομοεθνή του, οι οποίες προορίζονταν για τον 32χρονο με σκοπό τη διακίνηση.

-Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα σε περιοχές των Σερρών και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα της οικίας του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

-Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία οχήματα και 6 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: