Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συνελήφθη στο Νομό Ξάνθης 25χρονος Ιρακινός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Φ. αυτ/το 14 λαθρομετανάστες.

        Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

-Συνελήφθη χθες (16-04-2018) το απόγευμα, στο νομό Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, Ιράκ και Μπανγκλαντές.

-Ειδικότερα, στους Αμαξάδες Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Πλησίον του οικισμού Σουνίου, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: