Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η Α.Ε.Καλαμπακίου Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ν.Δράμας!


-Σε ένα κατάμεστο γήπεδο της Δόξας Δράμας έγινε σήμερα το απόγευμα (17-3-2018) ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ν.Δράμας μεταξύ των ομάδων του Γ.Σ.Προσοτσάνης και της Α.Ε.Καλαμπακίου… σε ένα παιχνίδι με μέτρια απόδοση και από τις δύο ομάδες που δικαιολογείται προφανώς από το άγχος της αναμέτρησης, οι δύο κορυφαίες ομάδες του Ν.Δράμας αναδείχτηκαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του αγώνα χωρίς τέρματα.

-Το ίδιο αποτέλεσμα ήταν και στην ημίωρη παράταση της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες προχώρησαν στην διαδικασία των πέναλτυ. Εκεί κατά την εκτέλεση των πέναλτυ ηρωϊκή μορφή αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Καλαμπακίου Ιορδάνης Κελετζής που με τις δύο (2) σωτήριες αποκρούσεις του σε συνδιασμό με ένα αποτυχημένο κτύπημα άουτ της Προσοτσάνης και το τελευταίο κρίσιμο κτύπημα πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του και φυσικά στο Καλαμπάκι με σκόρ 3 – 4.

-Τα πέναλτυ για την Α.Ε.Καλαμπακίου εκτέλεσαν ο Σαββίδης (εύστοχο), ο Μαυροβασίλης (άστοχο δοκάρι), ο Κλόκερι (εύστοχο), ο Κων/νίδης (άστοχο με απόκρουση), ο Τζιβανάκης (εύστοχο) και ο Ιορδάνης Κελετζής το εύστοχο που χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του.

-Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και στην άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του διαιτητή με τους βοηθούς του.-


-Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της σημερινής αγωνιστικής από το αρχείο του Constantine Garelas
















Δεν υπάρχουν σχόλια: