Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν στην Δράμα ένας 62-χρονος και μία 21-χρονη για δύο αρπαγές τσαντών και δύο κλοπές σε οικία και κατάστημα.


-Συνελήφθησαν χθες (8-3-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 62χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και ληστεία κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Δράμας, ο 62χρονος προσέγγισε δύο ημεδαπές που κινούνταν πεζές και αφαίρεσε από την κατοχή τούς τις τσάντες τους.

-Στη μία περίπτωση ο δράστης απέρριψε τη τσάντα στο έδαφος κατά τη διαφυγή του.

-Μετά από σχετική καταγγελία οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα και να συλλάβουν τον 62χρονο.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι:

 -Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Δράμα, ο 62χρονος μαζί με την 21χρονη, εισήλθαν σε κατάστημα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 40 πακέτα τσιγάρων.

 -Την 6-3-2018 το πρωί στη Δράμα, ο 62χρονος διέρρηξε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα έγγραφα.

-Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα με το περιεχόμενο της, ένα από τα αφαιρεθέντα έγγραφα και 29 πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: