Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν στην Καβάλα ένας 27-χρονος και μία 21-χρονη για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή τροχοφόρου κατά περίπτωση.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται άλλος 36-χρονος για διακεκριμένη κλοπή.

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Καβάλας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν την 17 και 29-3-2018, στην Καβάλα.

-Συνελήφθησαν χθες (30-3-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή τροχοφόρου κατά περίπτωση. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο 27χρονος, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, διέρρηξαν ένα κατάστημα (παντοπωλείο) και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μία επιχείρηση, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

-Κατά τη διάπραξη των κλοπών οι δράστες αφαίρεσαν μεταξύ άλλων από το εσωτερικό του παντοπωλείου και του ενός οχήματος:

το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ

πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού

στιγμιαία λαχεία

κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητών τηλεφώνων

εισιτήρια λεωφορείων

14 φιάλες αλκοολούχων ποτών

3 ζεύγη γυαλιά ηλίου και οράσεως

-Επιπλέον, προέκυψε, ότι ο 27χρονος την 29/30-3-2018 αφαίρεσε από την πόλη της Καβάλας, ένα ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας .


Δεν υπάρχουν σχόλια: