Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Συμμορία τεσσάρων (4) γυναικών προσέγγιζαν οικίες στις Σέρρες με το πρόσχημα πώλησης καλλυντικών ειδών και διέπρατταν κλοπές.


-Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών και απόπειρες κλοπών από οικίες και κατάστημα σε περιοχές των Σερρών.

-Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 39, 24, 21 και 16 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενες το χρονικό διάστημα από 20 έως 23 Ιανουαρίου 2018, ενεργώντας από κοινού και με το πρόσχημα πώλησης καλλυντικών ειδών, διέρρηξαν οικία και κατάστημα σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.680 ευρώ, ενώ διέπραξαν και δύο απόπειρες κλοπής από οικίες.

-Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι το ίδιο διάστημα η 24χρονη μαζί με συνεργό της, προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμά στις Σέρρες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

-Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: