Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθησαν στην Δράμα τρείς (3) άνδρες και μία (1) γυναίκα για διακεκριμένες κλοπές από οικίες και κατοχή ναρκωτικών.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθησαν χθες (15-2-2018) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 35, 31, 24 (άντρες) και 26 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες την 8 και 14-2-2018, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Δράμας, διέρρηξαν τρεις οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και δύο ενδύματα.

-Στην κατοχή των δραστών και την οικία της 26χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν, βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: