Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη στην Κομοτηνή 34χρονος για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών.


-Συνελήφθη χθες (5-1-2018) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός.

-Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, για το όχημα που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλοπή την 4-1-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης κατείχε 13 ναρκωτικά δισκία.

-Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 34χρονου περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης, καθόσον αυτός αρχικά δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιπλέον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

-Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: