Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη στη Δράμα 45χρονη απατεώνισσα η οποία με το πρόσχημα ενίσχυσης τάματος σε εκκλησία απέσπασε από 72-χρονη δύο (2) χρυσά κοσμήματα.


-Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης, σε βάρος 72χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (29-12-2017) το μεσημέρι, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι, στη Δράμα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

-Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, η 45χρονη μετέβη στην οικία της 72χρονης, στη Δράμα και με το πρόσχημα ενίσχυσης για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν δύο (2) χρυσά κοσμήματα.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα το ίδιο μεσημέρι να εντοπίσουν και να συλλάβουν την δράστιδα.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κοσμήματα που απέσπασε η 45χρονη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 72χρονη.

-Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: