Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη 45χρονη στη Δράμα διότι μετέβη στην οικία 71χρονης, και με το πρόσχημα ενίσχυσης για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν έναν χρυσό σταυρό.


-Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης, σε βάρος 71χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (9-12-2017) το πρωί, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

-Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, η 45χρονη μετέβη στην οικία της 71χρονης, στη Δράμα, όπου με το πρόσχημα ενίσχυσης για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν έναν χρυσό σταυρό.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα το ίδιο απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την δράστιδα.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο σταυρός που απέσπασε η 45χρονη, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 71χρονη.

-Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: