Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν 4 άτομα στις Σέρρες για 23 κλοπές – διαρρήξεις και απόπειρες κλοπής από καταστήματα, ιατρεία, γραφεία επιχειρήσεων και διαμερίσματα.


Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

-Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν προχθες (15 Δεκεμβρίου 2017) το πρωί στις Σέρρες, 4 ημεδαποί ηλικίας από 19 έως 23 ετών, για πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπής, που έγιναν το τελευταίο 20ημερο στην πόλη των Σερρών.

-Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα, ενεργώντας από κοινού και με συγκεκριμένη μεθοδολογία διέπρατταν συστηματικά κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα, γραφεία και διαμερίσματα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

-Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 24 Νοεμβρίου έως το βράδυ της 14 Δεκεμβρίου του 2017, διέπραξαν συνολικά 23 κλοπές – διαρρήξεις και απόπειρες κλοπής και συγκεκριμένα:

3 κλοπές και 5 απόπειρες κλοπής από καταστήματα,

4 κλοπές και 6 απόπειρες κλοπής από ιατρεία και γραφεία επιχειρήσεων και

2 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπής από διαμερίσματα.

-Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

-Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

-Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σύσταση συμμορίας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: