Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Δύο γυναίκες 63 και 46 ετών είναι οι δράστιδες κλοπής από κατάστημα στις Κρηνίδες με την μέθοδο της απασχόλησης.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή από κατάστημα, που διαπράχθηκε, την 16-8-2017, στις Κρηνίδες Καβάλας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 63 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστιδες, το απόγευμα της 16-8-2017, εισήλθαν σε κατάστημα στις Κρινίδες Καβάλας, όπου αρχικά πραγματοποίησαν αγορά ενώ στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

-Ακολούθως, οι δύο δράστιδες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου ανέμενε έτερος άγνωστος συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: