Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν στη Δράμα ένας 40-χρονος και μία 20-χρονη για αρπαγή τσάντας από 65-χρονη.


-Συνελήφθησαν χθες (11-11-2017), το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 40χρονος και μία 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Δράμας, ο 40χρονος προσέγγισε 65χρονη ημεδαπή και αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ. Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε η 20χρονη συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, το ίδιο μεσημέρι, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.

-Στο πλαίσιο των ερευνών καθώς και την κατοχή των δραστών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα καθώς και ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

-Κατασχέθηκε επίσης το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: