Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας Αλβανός 24 ετών και μία Αλβανίδα 22 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


-Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν σε οικία ποσότητες κάνναβης, αυτοσχέδιες συσκευασίες και δοσομετρητές με μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη, έτοιμες προς διακίνηση.

-Επιπλέον κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία ecstasy , δοχείο με χασισέλαιο, ζυγαριές ακριβείας, μεταλλικοί τρίφτες και άλλα αντικείμενα και υλικά που χρησίμευαν στο εμπόριο ναρκωτικών.

-Συνελήφθησαν χθες (3-11-2017) το μεσημέρι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

-Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό και 22χρονη υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε ο 24χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, την οποία σκόπευε να διαθέσει σε αγοραστή.

-Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 22χρονη, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, έτοιμες προς διακίνηση και συγκεκριμένα:

10 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 133,5 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 66,4 γραμμαρίων,

8 αυτοσχέδιες συσκευασίες και 2 πλαστικούς δοσομετρητές, με ποσότητες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων,

5 πλαστικούς δοσομετρητές και 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων,

5 ναρκωτικά δισκία ecstasy και

ένα δοχείο με υγρό χασισέλαιο βάρους 37,2 γραμμαρίων.

-Επιπλέον, στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 16 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, 7 κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που χρησίμευαν στο εμπόριο ναρκωτικών.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: