Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη 66χρονη στην Καβάλα η οποία ευρισκόμενη σε κατάστημα αφήρεσε την τσάντα 69-χρονης πελάτισας που περιείχε 213 Ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή σε βάρος 69χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 27-9-2017, το πρωί, στην Καβάλα.

-Συνελήφθη, χθες (28-9-2017) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 66χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, η δράστιδα, ευρισκόμενη ως πελάτισσα σε κατάστημα στην πόλη της Καβάλας και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία της 69χρονης επίσης πελάτισσας του καταστήματος, αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, έγγραφα, μικροαντικείμενα και κλειδιά οικίας και οχήματος.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 66χρονη.

-Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και όλα τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Ε ισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: