Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Συνελήφθησαν μία 54-χρονη στην Σαμοθράκη και τρία (3) άτομα 27, 25 και 17 ετών στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια χασισέλαιο και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (18-8-2017), στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 27, 25 (άντρες) και 54, 17 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στη Σαμοθράκη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν την 54χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή της δύο (2) γυάλινα βάζα με χασισέλαιο, συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14 γραμμαρίων.

-Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, οι παραπάνω αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,5 γραμμαρίων.

-Στην τέταρτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς η 17χρονη, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: