Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Αφού διέρρηξαν δύο (2) επιχειρήσεις στο Δοξάτο-Δράμας αφαιρώντας εργαλεία και εξαρτήματα οχημάτων, μετέβησαν στην συνέχεια στο Καλαμπάκι επιχειρώντας να διαρρήξουν ακόμη μία, αλλά έγιναν εκεί αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο κλοπές και μία απόπειρα από επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν τις μεσημβρινές ώρες της 25-6-2017, στο νομό Δράμας.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Δοξάτο Δράμας, όπου και διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία στο Καλαμπάκι Δράμας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκαν σε φυγή.

-Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, οι δράστες αφαίρεσαν ένα τρέιλερ, δύο (2) ηλεκτρικά εργαλεία, ένα (1) βενζινοκίνητο εργαλείο, 6 μπαταρίες οχημάτων και διάφορα εξαρτήματα από κινητήρες οχημάτων.

-Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: