Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Δύο (2) επαγγελματίες απατεώνες 55 και 22 ετών εξαπάτησαν 44-χρονο στην Καβάλα με αγγελία που ανήρτησαν σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, και εισέπραξαν χρήματα για ανύπαρκτη μοτοσυκλέτα που θα πουλούσαν.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 44χρονου ημεδαπού.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 55 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

-Αναλυτικότερα, ο 44χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 55χρονος, σχετικά με πώληση δίκυκλης μοτοσικλέτας και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

-Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 55χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 44χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 13 και 14-11-2016, σε τραπεζικό λογαριασμό του 22χρονου, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για την αγορά της παραπάνω μοτοσικλέτας, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: