Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Συνελήφθησαν 6 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Έβρου.


-Συνελήφθησαν χθες (4-4-2017) και σήμερα (5-4-2017), στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 45, 34, 28, 24, 23 (άνδρες) και 51 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, σ την πρώτη περίπτωση , χθες το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι, τον εντόπισαν να καλλιεργεί σε παρακείμενο χώρο της οικίας του, εννέα (9) φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 30 εκατοστά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στη δεύτερη περίπτωση , χθες το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν την 51χρονη, διότι κατείχε στην οικία της μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων .

-Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ο 34χρονος, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρία (3) ναρκωτικά δισκία.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι, εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στην πέμπτη περίπτωση σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατείχαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,6 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης, τα φυτά κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: