Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν ένας 30-χρονος και μία 30-χρονη στο Αρκαδικό-Δράμας για διάρρηξη αυτ/του και κλοπή από το εσωτερικό του τσάντας, με χρήματα, κόσμημα και κλειδιά.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την 14-4-2017 το πρωί, σε χωριό της Δράμας.

-Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δύο (2) ημεδαποί, ένας 30χρονος και μίας 30χρονη, σε βάρος των σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

-Ειδικότερα, οι δράστες, το πρωί της 14-4-2017, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Αρκαδικό Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, ένα κόσμημα και διάφορα έγγραφα και κλειδιά.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί ενήργησαν επιστάμενες έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

-Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και το κόσμημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

-Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: