Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Συνελήφθη στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, 25χρονος Πακιστανός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 9 λαθρομετανάστες.


Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 κινητό τηλέφωνο

-Συνελήφθη προχθές (3-4-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Ινδίας. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του διακινητή.

-Αναλυτικότερα, προχθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

-Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν στον 25χρονο οδηγό του, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς .

-Στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και λίγο πιο κάτω, ο 25χρονος το ακινητοποίησε και συνελήφθη, ενώ ο συνοδηγός του οχήματος τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη.

-Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 κινητό τηλέφωνο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: